Katalog

DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

DEBUS Druckluft-Vakuumtechnik GmbH

22.08.2022 00:00

Fshesë elektrike me korrent - ekspozitë

Përgjigju reklamës

Vakum elektrik DES-120-11-REC-AS për pluhur të thatë dhe material thithës të thatë

Enë grumbullimi 100 litra me pajisje çlirimi të qëndrueshme
për ngritjen dhe uljen e enës së grumbullimit
Kosh aksesor dhe tel tokëzimi me pincë.
Filtri dhe enë grumbullimi prej llamarine çeliku, e galvanizuar me zhytje të nxehtë.
Të gjitha pjesët e tjera të çelikut janë të veshura me plastikë sipas RAL,
5015 Struktura bojëqielli.Të dhënat teknike:
Motori: 11 kW; 400 volt; 50 Hz;
IP 55, përafërsisht 79 dB(A)
Ajri i marrjes, maksimumi: 1100 m³/h
Presioni negativ, maksimumi: 270 mbar
Fisheku i filtrit të sigurisë HEPA 2x2,2 m² sipërfaqe filtri


Përgjigju reklamës

Kategori
Ofrojme

Vendi
Germany