Katalog

Weizhong Magnetics Co., Ltd.

Weizhong Magnetics Co., Ltd.

  • 9001:2015

Weizhong Magnetics Co., Ltd.

  • 9001:2015

26.08.2022 10:00

Magnet, magnet tenxhere dhe më shumë

Përgjigju reklamës

Magnet me bazë të rrumbullakët neodymium me vida montimi, magnet të fortë të përhershëm për tokë të rrallë

Magnetët e tenxhereve ose magnetët e filxhanit emërtohen për formën e tyre dhe të dy i referohen të njëjtit grup produktesh magnetike. Duke ngjitur një magnet të rrumbullakët në një tenxhere/filxhan çeliku, ju merrni një magnet prototip tenxhere, dhe bazuar në këtë prototip ka shumë zgjatime të bëra duke shtuar aksesorë të ndryshëm dhe duke përdorur përbërës të ndryshëm kallëpi. Disa prej tyre mund të duken shumë ndryshe nga prototipi i magnetit të tenxhere, por duke qenë se parimi i funksionimit nuk ndryshon, ne ende i quajmë "Magnet i tenxhere". Me ardhjen e produkteve shtesë, përdoren edhe konventa të tjera emërtimi, si p.sh. B. Magnet me bazë të rrumbullakët, magnet Hook, magnet NdFeB Pot, Magnet për tenxhere të sheshtë, Magnet për tenxhere me ferrit, montim magnetik tenxhere kineze, etj.


Përgjigju reklamës

Kategori
Ofrojme

Vendi
China

Rajon
Jiangsu