Katalog

Chii Jann Enterprise Co., Ltd.

27.08.2022 00:00

Grilë rrotulluese për mish pule dhe mish

Përgjigju reklamës

1.Përmban 36 grepa hekuri në formë S

2. Grill pule, krahë pule, gjak oriz, sallam oriz, tempura dhe sallam.

3. Duket mirë në tregjet e natës.


Specifikim.
  • (fuçi e vetme dhe e dyfishtë në dispozicion)
  • Gjatësia 860 mm
  • Gjerësia 770 mm
  • Lartësia 1090 mm
  • Kapaciteti 36 kofshë pule, krahë dhe mish
  • Konsumi i baterisë 300 W
  • Tensioni 110V

Përgjigju reklamës

Kategori
Ofrojme

Vendi
Taiwan

Rajon
Asia

Afati i fundit
31.08.2023 23:55