Katalog

Guangdong Smoow Sanitary Ware Co.,Ltd

Guangdong Smoow Sanitary Ware Co.,Ltd

Guangdong Smoow Sanitary Ware Co.,Ltd

30.08.2022 11:00

WC lavazhi,Tualet sifonik,Tualet i varur ne mur,legan

Përgjigju reklamës

SMOOW është fabrika e pajisjeve sanitare nga Kina, ne jemi prodhuesi i specializuar në tualet një copë, tualet të varur në mur, pellg piedestal, pajisje.
Inovacioni për ju është qëllimi ynë i menaxhimit. Ne kemi ekipin profesional të kërkimit dhe zhvillimit, risi të vazhdueshme të produkteve për të përmirësuar konkurrencën e tregut për ju.


Përgjigju reklamës

Kategori
Ofrojme

Vendi
China

Rajon
Guangdong

Qytet
ChaoZhou