Katalog

JILIN SONGJIANG CARBON

JILIN SONGJIANG CARBON

  • DIN ISO 9001

JILIN SONGJIANG CARBON

  • DIN ISO 9001

06.09.2022 00:00

Elektroda grafit sintetike nga Jilin e Kinës

Përgjigju reklamës

Ne eksportojmë elektrodë grafiti, RP, HP, SHP, FG dhe klasën UHP nga viti 1998 e deri më tani.

Ne po eksprotojmë elektrodë grafiti në Azi, Evropë, Amerikën e Jugut dhe në tregjet e tjera në bord. Ne kemi kapacitet prodhues prej 20,000 ton në vit, dhe kemi eksportuar elektrodë grafiti rreth 1000 ton në muaj.
Elektrodat tona të grafitit kanë karakteristikat e mëposhtme:
1 Rezistencë e ulët elektrike, përçueshmëri e mirë elektrike dhe nxehtësie;
2 Forca e lartë mekanike në temperaturë të lartë;
3 Rezistencë e lartë ndaj goditjeve termike dhe dridhjeve mekanike;
4 Përmbajtje më e ulët e hirit;
SPEC: elektrodë grafiti Dia75--600mm.Gjatësia: 1200~2700mm Klasa:RP,HP,SHP,FG dhe UHP.
 


Përgjigju reklamës

Kategori
Ofrojme

Vendi
China

Rajon
Jilin

Qytet
Jilin

Afati i fundit
31.03.2033 13:40