Katalog

Sapun duarsh të rënda me zhavorr për mekanik

07.09.2022 00:00

Sapun duarsh të rënda me zhavorr për mekanik

Përgjigju reklamës

Pastruesi i duarve me shtuf Erha mund të presë papastërtitë, yndyrat dhe papastërtitë pa irrituar duart tuaja. Aroma e këndshme e aromës së luleve i lë duart pa erë të vazhdueshme të tretësit.

Sapun duarsh të rënda me zhavorr për mekanik 1L. Specifikimet teknike
Emri i markës: Erha
EH-72
Kapaciteti: 1L

Përshkrim
Është serioze që lëkura të jetë e ekspozuar ndaj rreziqeve në një vend pune industrial. Ekspozimi ndaj një sërë substancash të rrezikshme si vajrat, yndyrat, acidet, pluhurat e metaleve dhe kimikatet mund të kontribuojnë në sëmundjet profesionale të lëkurës. Kostoja e trajtimit të këtyre sëmundjeve profesionale të lëkurës vlerësohet të jetë rreth 1 miliard dollarë në vit. Produktet e larjes së duarve të rënda EH mund të ndihmojnë në reduktimin e ekspozimit dhe rrezikut të sëmundjeve të lëkurës duke mbrojtur, pastruar, dezinfektuar lëkurën.
PH neutrale: 6-8
Stili i ujit: shpëlarje me ujë
Humectant: Ndihmon në mbrojtjen nga thatësia
Erë: Aromë lule lime
Jetëgjatësia: 24 muaj
Certifikata: Reah&Rohs&Msds etj
Madhësia e paketës së vetme: 12cm*9.5cm*16cm
Paketimi: 15 copë/ ctn e jashtme
OEM&ODM: E pranueshme

Veçori:
Pastrim i fuqishëm për njolla vaji, si vaj, yndyrë etj
Përbërësit kryesorë:
Aqua, Perlite, Laureth-9, Cocamide MEA, Sodium Laureth Sulfate, Glicerinë, Klorur Natriumi, Aroma, DMDM ​​Hydantoin, Metilizothiazolinone, Metilkloroizotiazolinon, Klorur Magnezi, Nitrat Magnezi

Aplikacion:
I përshtatshëm për makinistë, printera, punëtorë fabrikash dhe industriale, personel riparimi dhe shërbimi. Veçanërisht i përshtatshëm për dyqanet e pjesëve të automobilave, shërbimet e pastrimit dhe mirëmbajtjes, prodhuesit e makinerive industriale, dyqanet e riparimit të automobilave, printerët komercialë, tregtarët e makinave të reja dhe të përdorura, kontraktorët e ndërtimit, kontraktorët e shtrimit të rrugëve dhe stacionet e shërbimit
 


Përgjigju reklamës

Kategori
Ofrojme

Vendi
China

Rajon
GUANGDONG

Qytet
China