Katalog

ITT Enidine GmbH

23.09.2022 01:00

Amortizator i Serisë PXR

Përgjigju reklamës

mortizatorët hidraulikë të fiksuar të serisë PXR të Enidine Small-Bore mund të strehojnë një gamë të gjerë kushtesh të hyrjes së energjisë. Kjo seri e re, e zgjeruar e amortizatorëve industrialë rezistente ndaj ndërhyrjeve siguron performancë të qëndrueshme, cikël pas cikli. Modelet e reja PXR janë krijuar për të thithur energjinë maksimale brenda një madhësie kompakte strehimi. Duke vepruar kështu, ju përfitoni nga performanca e qëndrueshme gjatë gjithë jetës së produktit.

Me dizajnin e saj vetë-kompensues, Seria PXR mundëson thithjen e energjisë në aplikime me shpejtësi të ulët dhe me forcë të lartë lëvizëse. Seria PXR ofron gjithashtu përfitimin e mëtejshëm të komponentëve rezistent ndaj korrozionit, të veshur me nikel dhe ndalesave fikse. Modelet janë të përshtatshme për një gamë të gjerë kushtesh funksionimi me masa të ndryshme dhe forca shtytëse.

Të dhënat teknike
  • Një gamë gjithëpërfshirëse e produkteve me ndalesa fikse krijon fleksibilitet në madhësi dhe thithjen e energjisë për të përmbushur një gamë të gjerë kërkesash aplikimi.
  • Dizajni rezistent ndaj ndërhyrjeve siguron performancë të lartë të vazhdueshme.
  • Materialet speciale dhe trajtimet sipërfaqësore janë në dispozicion për të përmbushur kërkesat specifike të klientit.
  • Paketat opsionale të lëngjeve dhe vulave zgjerojnë intervalin standard të temperaturës së funksionimit nga (15°F deri në 180°F) në (-30°F deri në 210°F).
  • Cilindrat me fije të jashtme ofrojnë një shumëllojshmëri opsionesh montimi dhe sigurojnë shpërndarje më të mirë të nxehtësisë për shkak të sipërfaqes më të madhe.
  • Finitura e veshur me nikel ruan pamjen origjinale të cilësisë dhe siguron mbrojtjen më të gjatë nga korrozioni.
  • Standardet e cilësisë ISO sigurojnë funksionim të besueshëm dhe jetë të gjatë shërbimi.

Përgjigju reklamës

Kategori
Ofrojme

Vendi
Germany