Katalog

Tongling Yuguo Balancing Materials Co.,Ltd

Tongling Yuguo Balancing Materials Co.,Ltd

Tongling Yuguo Balancing Materials Co.,Ltd

26.09.2022 09:00

monopropilen glikol nga Kina Lindore

Përgjigju reklamës

Propilen glikol përdoret shpesh në cigare elektronike për të përmirësuar shijen dhe për të krijuar një goditje më të mirë në fyt.

Një shishe "e-lëng" me aromë për "avullim" tregon propilen glikolin si përbërësin kryesor. Propilen glikol përdoret zakonisht për të ngrirë avionët.

Propilen glikol përdoret gjithashtu në artikuj të ndryshëm të ngrënshëm si pije me bazë kafeje, ëmbëlsues të lëngshëm, akullore, produkte qumështi të rrahura dhe sode. Avulluesit që përdoren për shpërndarjen e farmaceutikëve ose produkteve të kujdesit personal shpesh përfshijnë propilen glikol midis përbërësve. Propilene glikol përdoret si tretës në shumë farmaceutikë, duke përfshirë formulime orale, injektuese dhe topikale, të tilla si diazepam dhe lorazepam të cilat janë të patretshme në ujë. Disa formulime të lotëve artificialë, si Systane, përdorin propilen glikolin si përbërës. Ashtu si etilen glikol, propilen glikol është në gjendje të ulë pikën e ngrirjes së ujit dhe kështu përdoret si lëng për ngrirjen e avionëve. Përzierjet e ujit-propilen glikolit, të lyera rozë për të treguar se përzierja është relativisht jotoksike, shiten nën emrin RV ose antifriz detar. Propileneglikol përdoret shpesh si zëvendësues i etilen glikolit në antifriz automobilistik me toksicitet të ulët dhe miqësor ndaj mjedisit. Përdoret gjithashtu për dimërimin e sistemeve hidraulike në strukturat e lira. Propileneglikoli përdoret në mjekësinë veterinare si një trajtim oral për hiperketoneminë e ripërtypësve. Glukoza, e cila mund të përdoret te jo-ripërtypësit për këtë qëllim, nuk është efektive për shkak të konsumimit të saj nga mikrobet rezidente të therumenit. Propilene glikoli metabolizohet pjesërisht në rumen në propianat, i cili mund të përdoret si burim energjie.

Pjesa e mbetur përthithet në qarkullimin e gjakut dhe përdoret nga mëlçia për glukoneogjenezë. C3H8O2PURION99.95%CARGOCAS LIKEKLASSGENALE HIGROSKOPIKE NO.57-55-6H.S KODI29053200EINECS HYGROSKOPIK Nr.200-338-0moisture. .0362(20℃, 4℃)Përthyerje1.4329Pika ndezëse98.9℃(Mbyll)/107℃(Hapur)ToxicityLowShkrirje Pika-60


Përgjigju reklamës

Kategori
Ofrojme

Vendi
China

Rajon
Anhui

Qytet
Tongling