Katalog

Film poliimid FEP 6251

08.11.2022 00:00

Film poliimid FEP 6251

Përgjigju reklamës

Filmi poliimid Seria FEP është film poliimid i veshur me FEP në njërën ose të dyja anët, jep izolim termik, siguron një pengesë lagështie dhe rrit rezistencën kimike. Përdoret kryesisht në izolimin e telit magnetik, izolimin e formuar spirale, CPTC dhe astar lëshimi.

Lloji i filmit poliimid FEP Constructions
Në këtë kod të renditjes së serisë me tre shifra, shifra e parë dhe e tretë përfaqëson trashësinë normale të veshjes FEP, simboli 9 përdoret për të përfaqësuar 12.7um (0.5 mil) ,6 deri në 2.54 um. HF përdoret për të përfaqësuar filmin poliimid të veshur me FEP në anën e vetme, dhe FHF në anën e dyfishtë.

Shiriti poliimid 6251 është një film i përgjithshëm poliimid që është i veshur ose i laminuar në njërën ose të dyja anët me FEP Fluoropolymer, i cili jep izolim termik, siguron një pengesë lagështie dhe rrit rezistencën kimike. , ose rezistencë ndaj lagështirës dhe kimikateve përtej aftësive të filmit poliimid të pa veshur.

Aplikacionet

● Tuba

● Qarqet e ngrohësit

● Çanta që mbyllen me nxehtësi

● Diafragmat dhe kolektori i automobilave

● Izolimi elektrik

Furnizimi i produktit

1.     Gjerësia:  5~500 mm mund të pritet.

2.     ID e bërthamës: 40,50,76 mm  Rrotull OD: 200~250 mm

3.     Paketa: Brenda: Film polietileni, Jashtë: Kuti kartoni ose druri

4.     Pagesa: T/T ose L/C në shikim

5.     Koha e dorëzimit: 14 ditë pas marrjes së paradhënies ose këshillës për L/C

6.     MOQ: 200 kg


Përgjigju reklamës

Kategori
Ofrojme

Vendi
China

Rajon
Tianjin

Qytet
Tianjin