Fisheke nxehtesie Gjej prodhues online

2 Fisheke nxehtesie
Eksportues
2 Fisheke nxehtesie
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Fisheke nxehtesie (2)

Prodhuesi   Germany   Azia Evropa
Produktet: Fisheke nxehtesie, Furra dhomë, Furra kalitjeje, High Temperature Furnaces, Qarkullim ajri, Furra për tharjen e bojës, Ngrohje për kutitë e çelësave
Prodhuesi   Germany   Evropa
Produktet: Fisheke nxehtesie, Shndërrues rryme, Rezistues peshash, Rezistues rryme, Shperndares tensioni, Mbështetëse, Testues, Rezistenca, Kalorifer elektrik
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim