Koka trapani Gjej prodhues online

3 Koka trapani
Eksportues
3 Koka trapani
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Koka trapani (3)

Prodhuesi   Austria   Në të gjithë botën
Produktet: Koka trapani, Punto druri, Trapan betoni, Punto xhami, Turjelë, Punto e gjate, Punto druri spirale, Makineri prerëse, Shpues spiral, Punto betoni
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Koka trapani, Karrocë veglash pune, Çekiçë, Kartuça, Daltë dore, Bishta veglash, Çekiç gome, Bankë pune, Mistri, Spatula gipsi
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Koka trapani, Freza cilindrike ballore, Shpues me nivele, Pllaka prerëse me rrotullim, Freza për metale të forta, Vegla speciale
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim