Tuba hekuri Gjej prodhues online

3 Tuba hekuri
Eksportues
3 Tuba hekuri
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Tuba hekuri (3)

Prodhuesi   Liechtenstein   Në të gjithë botën
Produktet: Tuba hekuri, Tela metalik, Tela të galvanizuar, Tel sustë, Tela të hollë, Mbyllje thasësh
Prodhuesi   Sweden   Në të gjithë botën
Produktet: Tuba hekuri, Makineri spirale, Gardhe teli, Gozhdë, Tela bobine, Etiketa ngjitëse, Produkte teli, Tel me gjemba, Mbyllje thasësh, Tela lidhes
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Tuba hekuri, Nitrit bori (10043-11-5), Tungsten sulfide, Thiazolyl blue, Tela argjendi, Lutetium(III) iodide (13813-45-1), Cadmium Rods
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim