Prerës filetash Gjej prodhues online

4 Prerës filetash
Eksportues
4 Prerës filetash
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Prerës filetash (4)

Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Prerës filetash, Ndërtimi i veglës së punës, Shufra shpimi, Pllaka prerëse me rrotullim, Freza për metale të forta, Turjelë, Freza plan
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Prerës filetash, Punto druri, Trapan toke, Këmbaleca për turriela, Shpues me nivele, Freza druri, Punto kunjash, Vegla pune për ngulitje
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Prerës filetash, Karrocë veglash pune, Zgavra makinerish, Vegla automatizimi, Matës presioni, Set veglash, Kaçavida, Furça për pastrim
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Prerës filetash, Ndërtimi i veglës së punës, Shpues me nivele, Shufra shpimi, Pllaka prerëse me rrotullim, Freza për metale të forta, Vegla speciale
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim