Katetere zemre Gjej prodhues online

2 Katetere zemre
Eksportues
2 Katetere zemre
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Katetere zemre (2)

Prodhuesi   United Kingdom   Në të gjithë botën
Produktet: Katetere zemre, Pajisje mjekësore, Aparat tensioni, Pajisje elektro-terapie, Stimulues kardiakë
Prodhuesi   Turkey   Në të gjithë botën
Produktet: Katetere zemre, Qese për urinë, Barrela transortuese për të sëmurët, Filtra gjaku, Artikuj njëpërdorimsh mjekësor, Pajisje mjekësore, Çanta e gjakut
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim