Mikrometër Gjej prodhues online

2 Mikrometër
Eksportues
2 Mikrometër
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Mikrometër (2)

Prodhuesi   Germany   Afrika Evropa
Produktet: Mikrometër, Orë matëse, Lima të rrumbullakëta, Tester matës, Tavolina matëse, Kënd i precizuar, Projektorë profili, Matës, Tregues testimi
Prodhuesi   Japan   Në të gjithë botën
Produktet: Mikrometër, Orë matëse, Lima të rrumbullakëta, Makina matëse, Tavolina matëse, Kënd i precizuar, Tregues testimi, Matës vrime
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim