Kateterë venozë Gjej prodhues online

2 Kateterë venozë
Eksportues
2 Kateterë venozë
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Kateterë venozë (2)

Prodhuesi   Turkey   Në të gjithë botën
Produktet: Kateterë venozë, Qese për urinë, Barrela transortuese për të sëmurët, Filtra gjaku, Artikuj njëpërdorimsh mjekësor, Pajisje mjekësore, Çanta e gjakut
Prodhuesi   United Kingdom   Në të gjithë botën
Produktet: Kateterë venozë, Kateterë ureteralë, Instrumente kirurgjike, Autoklava, Kapëse kirurgjikale, Tavolinë operacioni, Pinca kirurgjikale
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim