Pjesë makinerish Gjej prodhues online

5 Pjesë makinerish
Eksportues
5 Pjesë makinerish
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Pjesë makinerish (5)

Prodhuesi   Germany   Afrika Evropa
Produktet: Pjesë makinerish, Ndërtimi i veglës së punës, Pjesë të harkuara, Vegël gdhendëse, Volgmatrijzen, Thika të dhëmbëzuara, Shponjës diametri
Prodhuesi   Italy   Në të gjithë botën
Produktet: Pjesë makinerish, Elementë makinerish, Plunzher me sustë, Vidha gishti, Pulexho, Leva morsete, Doreza kryq, Vidha nyje, Dado të vogla, Doreza yll
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Pjesë makinerish, Elementë makinerish, Unaza fiksuese, Rondele sigurie, Bulona me kokë sferike, Boshte me dy nyje, Përpunimi i pagës
Prodhuesi   Denmark   Në të gjithë botën
Produktet: Pjesë makinerish, Makineri që kryejnë punën përfundimtare, Makina për përpunimin e fundeve të tubit, Makineri veglash, Makineri përpunimi tubash
Prodhuesi   Zvicër   Në të gjithë botën
Produktet: Pjesë makinerish, Pjesë me përforcim fibrash, Pjesë plastike të përforcuara me fibra qelqi (GRP), Pjesë plastike teknike
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim