Tuba pneumatike Gjej prodhues online

2 Eksportues
1 Prodhues
1 Tregtar

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Tuba pneumatike (2)

Furnizuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Tuba pneumatike, Shufra pistoni, Filiqe mesi, Grirje pa qendër, Punë grirëse, Sharrim, Tuba hidraulik, Lustrim, Pjese konike, Tuba cilindrik
Prodhuesi   Germany   Evropa
Produktet: Tuba pneumatike, Thares ajri me presion (kompresor), Njësi servisi për ajër të presuar, Kompresorë ajri, Kompresor stacionar, Kompresor dental
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim