Katalog

Dietrich Lüttgens GmbH & Co. KG

Dietrich Lüttgens GmbH & Co. KG

  • IATF 16949
  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

Dietrich Lüttgens GmbH & Co. KG

  • IATF 16949
  • DIN EN ISO 9001:2015
  • DIN EN ISO 14001:2015

11.11.2022 10:11

Si idetë tuaja bëhen produkte funksionale të serisë

Ne kemi qenë në shtëpi në botën e plastikës për më shumë se 75 vjet. Përfitoni nga përvoja jonë në sektorë të ndryshëm, qoftë në industrinë e automobilave, elektrike apo mekanike dhe të inxhinierisë së bimëve. Lüttgens prodhon produkte të serive konkurruese dhe kështu forcon shanset tuaja afatgjata për sukses.

Si prodhues i pjesëve dhe montimeve të formuara me injeksion teknik të bëra nga termoplastikë, ne pranojmë çdo sfidë. Së bashku me ju, ne zhvillojmë ide që më pas i shndërrojmë në zgjidhje funksionale për ju.

Sepse: Ne kuptojmë marrëdhënie komplekse. Nga zgjedhja e materialit te dizajni i artikullit deri te procesi i duhur i prodhimit, ne mendojmë për projektin tuaj deri në detajet më të vogla.