Katalog

Comet Yxlon GmbH

16.12.2022 02:12

Bota po evoluon. Yxlon është gjithashtu.

Yxlon bëhet kometa Yxlon. Në ekspozitën tregtare të këtij viti "Control", prodhuesi i sistemeve të inspektimit me rreze X dhe CT njoftoi se do të ndryshojë emrin e tij në Comet Yxlon, nga 8 shtatori 2022. Marka e re nënvizon lidhjen e gjatë të Yxlon me Comet, një inovativ kryesor global kompani teknologjike e fokusuar në teknologjinë e plazmës dhe rrezeve X.

Dizajni i freskët dhe modern i markës së re Comet Yxlon pasqyron inovacionin dhe entuziazmin e kompanisë për zgjidhjen e sfidave të klientëve.

"Marku Comet Yxlon përfaqëson dekada ekspertizë me rreze X dhe një pasion për të bërë të mundur gjëra të reja - në përputhje me moton "Udhëhequr nga përvoja. Të nxitur nga kurioziteti." tha Kevin Crofton, CEO i Comet Group dhe President a.i. i Yxlon. "Riemërtimi forcon praninë tonë dhe ripohon rëndësinë tonë me Comet Group."

Rrënjët sipërmarrëse të Yxlon datojnë që nga zbulimi i rrezeve X nga W.C. Röntgen në 1895 dhe prodhimi i tubit të parë me rreze X nga C.H.F. Müller në 1896. Me qendër në Hamburg, YXLON International GmbH ka qenë pjesë e kompanisë mëmë të listuar në Zvicër Comet Holding AG, e cila bashkon një grup udhëheqës global të bizneseve teknologjike inovative nën ombrellën e saj, që nga viti 2007.