Katalog

Hebei Hongxiang Rubber Products Co., Ltd.

Hebei Hongxiang Rubber Products Co., Ltd.

Hebei Hongxiang Rubber Products Co., Ltd.

07.09.2022 00:00

Zorra hidraulike gome me tela çeliku të përforcuar

Shpallja ka skaduar

Prodhues profesionist i zorrës hidraulike të gomës në Kinë, duke siguruar të gjitha llojet e montimit të zorrëve hidraulike të gomës me standarde ndërkombëtare.

Biznesi ynë kryesor: prodhimi dhe montimi i zorrëve me presion të lartë dhe të ulët, produkte gome, produkte najloni, përpunim me injeksion, pajisje shtesë për makineri bujqësore, etj.

Lloje të ndryshme: SAE 100 r1at\r2at\R5\R12\R13\R15\R16\R17 DIN EN 1SN\1SC\2SN\2SC\4SP\4SH, dhe ne gjithashtu prodhojmë zorrë industriale që përmbajnë: zorrë ajri me presion të lartë, avull me presion të lartë zorrë, zorrë rrëshirë najloni, zorrë shpimi rrotulluese, zorrë uji me presion të lartë, zorrë kopshti me presion të lartë.
 


Shpallja ka skaduar

Kategori
Ofrojme

Vendi
China

Rajon
Hebei

Qytet
Hengshui

Afati i fundit
31.12.2022 23:55