Katalog

Tai 'an Dearto Automation Instrument Co.,Ltd

Tai 'an Dearto Automation Instrument Co.,Ltd

  • ISO9001
  • CE

Tai 'an Dearto Automation Instrument Co.,Ltd

  • ISO9001
  • CE

26.10.2022 00:00

Çmimi i banjës me termostatik të lëngshëm me precizion inteligjent me ekran me prekje me temperaturë ultra të ulët

Shpallja ka skaduar

Banjë termostatike me precizion inteligjent DTS-CT është një lloj i ri termostati inteligjent i prezantuar nga kompania jonë. Ai miraton kontrollin dhe funksionimin e ekranit me prekje, ndërfaqen plotësisht inteligjente njeri-makinë, dhe kontrolli është më i përshtatshëm, i thjeshtë dhe praktik. Një teknologji e trazimit anësor me kavitet të dyfishtë përdoret në strukturë për të bërë që banja me temperaturë konstante të arrijë fushën ideale të temperaturës uniforme përmes rregullimit inteligjent PID, i cili mund të përmbushë punën e verifikimit/kalibrimit të sensorëve të ndryshëm të temperaturës si termoçiftet me temperaturë të ulët, rezistorët termikë industrialë. , termometra presioni, termometra bimetalike, termometra me lëng qelqi etj.

Përshkrimi i produkteve
Banjë termostatike me precizion inteligjent DTS-CT është një lloj i ri termostati inteligjent i prezantuar nga kompania jonë. Ai miraton kontrollin dhe funksionimin e ekranit me prekje, ndërfaqen plotësisht inteligjente njeri-makinë, dhe kontrolli është më i përshtatshëm, i thjeshtë dhe praktik. Një teknologji e trazimit anësor me kavitet të dyfishtë përdoret në strukturë për të bërë që banja me temperaturë konstante të arrijë fushën ideale të temperaturës uniforme përmes rregullimit inteligjent PID, i cili mund të përmbushë punën e verifikimit/kalibrimit të sensorëve të ndryshëm të temperaturës si termoçiftet me temperaturë të ulët, rezistorët termikë industrialë. , termometra presioni, termometra bimetalike, termometra me lëng qelqi etj.


Karakteristikat funksionale
1. Manipulim Inteligjent
Kontroll i madh i ekranit me prekje, ndërfaqe inteligjente njeri-makinë, dritare ekrani me shumë funksione, kontroll më intuitiv, i thjeshtë dhe i shpejtë;
2. Ngrohja e shpatit
Shkalla e kontrollit të temperaturës është e rregullueshme, shkalla e ngrohjes vendoset sipas verifikimit ose kalibrimit aktual dhe rritja e temperaturës është uniforme, e cila plotëson verifikimin / kalibrimin e çelsave të ndryshëm të temperaturës.
3. Këshilla për paqëndrueshmërinë
Lëvizja e valës prej 10 ose 1 min mund të shfaqet, luhatja mund të llogaritet automatikisht dhe temperatura gjykohet në mënyrë intuitive.
4. Rihidratim inteligjent
Funksioni i rihidrimit automatik mund të vendoset dhe sistemi i transportit të vajit mund të përfundojë funksionin e rihidrimit pas fillimit, në mënyrë që të shmangë sigurinë dhe faktorët e paqëndrueshëm të shkaktuar nga ulja e nivelit të lëngut.
5. Përzierje inteligjente
Në temperaturën e dhomës, pa nisur kontrollin e temperaturës, sistemi i kontrollit mbyll automatikisht motorin nxitës, zgjat jetën e shërbimit të pajisjes dhe redukton zhurmën.
6. Mbrojtje nga mbinxehja e sensorit të dyfishtë
Mbrojtje e dyfishtë e integruar e harduerit dhe softuerit, duke përdorur sensorë të dyfishtë për të monitoruar procesin e funksionimit.
Mbrojtja e harduerit nga mbinxehja, plotësisht e ndarë nga funksionimi i pavarur i sistemit të kontrollit kryesor, ndërprerja automatike e energjisë nga mbitemperatura, më e sigurt dhe e besueshme.
7. Kontrolli i saktë i temperaturës
Miratoni sensorin e importuar të nivelit AA të kontrollit të temperaturës dhe algoritmin e kontrollit të temperaturës me parametra të ndryshueshëm për të siguruar stabilitetin maksimal të mbikalimit "zero" në pika të ndryshme të temperaturës.
8. Stabilitet i shkëlqyer dhe uniformitet i fushës së temperaturës
Struktura speciale, trajtimi i izolimit të nxehtësisë së fazës bllokuese, rregullimi inteligjent i shpejtësisë së trazimit, algoritmi i avancuar i kontrollit adaptiv, në mënyrë që banja me temperaturë konstante të ketë stabilitet të shkëlqyeshëm të fushës së temperaturës dhe uniformitet të fushës së temperaturës;
9. Kalibrimi me shumë pika
Adoptoni algoritmin e kalibrimit me shumë pika për të realizuar matjen e integruar të temperaturës standarde dhe precize.
10. Funksioni i komunikimit
Mbështetja e funksionit të komunikimit serial USB, WIFI, WLAN;
11. Kurbat tregojnë shkallëzim të lirë
Ekrani i kurbës në kohë reale, mbështet funksionin e shkallëzimit të lirë me shumë prekje;
12. Dizajn ergonomik
Instrumenti inteligjent i kontrollit të temperaturës miraton instalimin e konsolit mekanik me tre boshte, gjatësia e këndit rregullohet sipas dëshirës, ​​nuk zë hapësirën e tavolinës së çarjes, është i përshtatshëm për t'u përdorur;
13. Dizajni i përbërë i izolimit termik
Një shumëllojshmëri materialesh izoluese, dizajn izolues të përbërë, kufizojnë derdhjen e brendshme të nxehtësisë.
14. Projektimi për parandalimin e ndotjes nga nafta
Tavolina e banjës është projektuar me një tavolinë funksionimi të integruar dhe unaza e integruar e tejmbushjes parandalon rrjedhjen e mediumit të lëngshëm në tavolinën e banjës dhe mbulesa e lëvizshme e motorit nxitës është e përshtatshme për të pastruar shpejt ndotjen e vajit.

Parametrat e produktit
Emri i produktit: Banja termostatike me ftohje me precizion inteligjent; Banjë termostatike me ftohje të rregullt;
Modeli: DTS-CT80G,DTS-80G;
Gama e temperaturës: -80~100℃,-80~100℃;
Metoda e kontrollit: Ekrani me prekje, Tasti;
Ekrani: Ekrani 7 inç, Ekrani dixhital;
Rezolucioni: 0,001℃;
Mjeti i punës: Etanol anhydrous;
Uniformiteti i fushës së temperaturës horizontale: 0,010℃;
Uniformiteti i fushës vertikale të temperaturës: 0,010℃;
Luhatja e temperaturës: ±0,010℃/10 min;
Dimensionet e zonës së punës:φ130×480 mm;
Vëllimi: 18.5 L;
Fuqia maksimale: 3.5 KW;
Dimensionet :(mm)700(L)*590(W)*1120(H);
Pesha: 155 kg;
Certifikata e patentës


Shpallja ka skaduar

Kategori
Ofrojme

Vendi
China

Rajon
山东省

Qytet
TAIAN

Afati i fundit
31.01.2024 10:50