Vegla pune CBN Gjej prodhues online

3 Vegla pune CBN
Eksportues
3 Vegla pune CBN
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Vegla pune CBN (3)

Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Vegla pune CBN, Makineri bluarje e dhëmbëzuar, Vegla prerëse, Vegla me inçizim, Kreatorë smerilues CBN, Makineri për prerjen e ingranazheve
Prodhuesi   Italy   Në të gjithë botën
Produktet: Vegla pune CBN, Makineri veglash, Makineri grihëse, Makineri petezuese, Vegla preçizimi, Prerës specialë, Ingranazh i gjatë, Makineri copëtuese
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Vegla pune CBN, Freza cilindrike ballore, Shpues me nivele, Pllaka prerëse me rrotullim, Koka trapani, Freza për metale të forta, Vegla speciale
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim