NILES Werkzeugmaschinen GmbH

Produktet dhe shërbimet e NILES Werkzeugmaschinen GmbH (27)

Vegla pune CBN
Makineri zmerilimi profilesh (ZE 400)
Makineri zmerilimi profilesh (ZE 630)
Makineri zmerilimi profilesh (ZE 800)
Makineri zmerilimi profilesh (ZE 1000)
Makineri zmerilimi profilesh (ZE 1200)
Vegla prerëse
Makineri për prerjen e ingranazheve (ZPI 20)
Makineri për prerjen e ingranazheve (ZPI 25)
Makineri për prerjen e ingranazheve (ZPI 30)
Makineri për prerjen e ingranazheve (ZX 630)
Makineri për prerjen e ingranazheve (ZX 800)

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Nordring 20
12681
Berlin
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Administrimi
Martin Kapp
Helmut Nüssle