Pajisjet matëse & Optika Gjej prodhues online

213 Eksportues
207 Prodhues
5 Tregtar
1 Ofruesit e shërbimeve

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Pajisjet matëse & Optika (213)

Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Program softuer për përpunim fotosh, Tavolina matëse, Sisteme inspektimi, Video mikroskopë, Sisteme pozicionimi, Matja dhe testimi, Mikroskope
Prodhuesi   Germany   Azia Afrika Evropa
Produktet: Vida hidraulike, Instrumente montimi, Mengene rrethore, Vida, Matja dhe testimi, Vegla për tuba, Kundërvalvula, Armatura me presion të lartë
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Sistemet e monitorimit të makinerive, Touchscreen, Rregullator i numrit të rrotullimeve, Sistemet e kontrollit në distancë, Aparate komandimi
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Rregullator presioni, Njësi servisi për ajër të presuar, Përforcues ajri, Rregullator presioni në linjë, Rregullator presioni diafragmë
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Sensorë lagështire, Igrostat
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Instrumente matëse të lagështisë së ajrit, Densiometër, Kalibër trashësie, Sisteme për shuajtjen e shkëndijave, Aparate matese ultrasonike
Prodhuesi   Japan   Në të gjithë botën
Produktet: Matësa ajri, Rregullator presioni, Matës përçueshmërie, Spektrometër i absorbimit të atomeve, Teknologji ambientaliste, Analizatorë elementarë
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Tester IC, Sisteme izolimi nga frekuenca e lartë, Pajisje matëse EMV, Sondë, Përforcues paraprakë, Gjeneratorë fushe, Software matës, Sonda kontrolli
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Mbajtës siguresash, Tregues, Buton shtypjeje, Tregues me drita, Kontrollues të faktorit të fuqisë, Rele gjysmë komanduese, Aparate komandimi
Prodhuesi   Japan   Në të gjithë botën
Produktet: Spektrometër i absorbimit të atomeve, Spektrofotometer, Aparate kromatografie, Peshore me precizion, Pajisje mjekësore, Analizues lagështie
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim