Thurje elektromotorësh Gjej prodhues online

2 Thurje elektromotorësh
Eksportues
2 Thurje elektromotorësh
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Thurje elektromotorësh (2)

Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Thurje elektromotorësh, Lidhëse telash, Riparim gjeneratorësh, Tela specialë, Thurje bobine, Motorë elektrik, Rithurje elektromotorësh
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Motorrë me rrymë të alternuar, Motorë nënujorë, Motor special, Elektromotorë me ftohje me ujë, Motorë sinkron, Motorë industrialë, Motorrë asinkron
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim