Litium (7439-93-2) Gjej prodhues online

2 Eksportues
1 Prodhues
1 Tregtar

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Litium (7439-93-2) (2)

Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Litium (7439-93-2), Nitrit bori (10043-11-5), Tungsten sulfide, Thiazolyl blue, Tela argjendi, Lutetium(III) iodide (13813-45-1), Cadmium Rods
Furnizuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Litium (7439-93-2), Oksid erbiumi (12061-16-4), Oksid lantani (1312-81-8), Zirconium Compounds, Kimikate inorganike, Zirconium Alloys, Cerium
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim