Punto Gjej prodhues online

3 Punto
Eksportues
3 Punto
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Punto (3)

Prodhuesi   Austria   Në të gjithë botën
Produktet: Punto, Freza cilindrike ballore, Shpues me nivele, Punto shpuese, Freza për metale të forta, Vegla pune për ngulitje, Freze, Prerës profili
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Punto, Ingranazhe mulliri me celik spezial, Ngjitës, Shpues me nivele, Pjesët e llakosura CNC, Disk sharre prej metali të temperuar, Ingranazhe fikse
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Punto, Ndërtimi i veglës së punës, Shpues me nivele, Shufra shpimi, Pllaka prerëse me rrotullim, Freza për metale të forta, Vegla speciale
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim