Hidrogjenflorid amoni (1341-49-7) Gjej prodhues online

2 Hidrogjenflorid amoni
Eksportues
2 Hidrogjenflorid amoni
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Hidrogjenflorid amoni (1341-49-7) (2)

Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Hidrogjenflorid amoni (1341-49-7), Kriolit (15096-52-3), Acide hidroflorike (7664-39-3), Floride hidrogjeni (7664-39-3), Agjent fryrës
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Hidrogjenflorid amoni (1341-49-7), Nitrit bori (10043-11-5), Tungsten sulfide, Thiazolyl blue, Tela argjendi, Lutetium(III) iodide (13813-45-1)
  • Kimikate
  • Hidrogjenflorid amoni (1341-49-7)
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim