Kimikate Gjej prodhues online

25 Eksportues
18 Prodhues
7 Tregtar

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Kimikate (25)

Furnizuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Polyamid-6, Poliamide 66, Dioktilftalat (117-81-7), Agjentët antistatikë, Materiale plastike me përforcim fibrash xhami (GFK)
Prodhuesi   Germany   Evropa
Produktet: Bobinë, Bobina, Elementë induktivë, Bobina induktiviteti, Filtra sinus, Kokrrizat e pluhurit të hekurit, Reduktor rrjeti
Prodhuesi   Germany   Azia Amerika e Veriut Amerika e Jugut Evropa
Produktet: Mikë, Shpatull profesionale, Kuarc, Materiale mbushës, Syze kuarci, Rëra xhami, Minerale, Kristobalit, Kaolinë (1332-58-7), Pluhur kuarci
Prodhuesi   United Kingdom   Në të gjithë botën
Produktet: shije vanilie, Vajra karamele mente, Vaj eteri, vaj eukalipsi, Glikanxo, Vajra basili, Vajra xhenxhefili, Vajra dragua, Vajra borziloku
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Reaktor, Bërthama magnetike, Pjesë injeksioni plastike, Gyp për elektronikë të energjisë, Bobinë, Bobina, Rotorë për teknologji lëvizje, Reduktor EMC
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim