Reliance Industries Ltd

Produktet dhe shërbimet e Reliance Industries Ltd (23)

Fije filamentesh
Polietilen (9002-88-4)
Polikarbonate (PC)
Polipropilen
Fije poliestre
Oksid etileni (75-21-8)
Propilene (115-07-1)
Përzierje termoplastike
Ksilol (ksilen) (1330-20-7)
Benzol (71-43-2)
Produkte kimike
Fije poliestre

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
19, Walchand Hirachand Marg, Ballard Estate
400 038
Mumbai
India
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
TL 9000