Makineri për thithje në mjekësi Gjej prodhues online

4 Makineri për thithje në mjekësi
Eksportues
4 Makineri për thithje në mjekësi
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Makineri për thithje në mjekësi (4)

Prodhuesi   Turkey   Në të gjithë botën
Produktet: Makineri për thithje në mjekësi, Qese për urinë, Barrela transortuese për të sëmurët, Filtra gjaku, Artikuj njëpërdorimsh mjekësor, Pajisje mjekësore
Prodhuesi   Germany   Afrika Evropa
Produktet: Makineri për thithje në mjekësi, Pllaka zgare për mbrojtjen e barit, Pllaka mikrotitrimi, Enë sterilizimi, Maja pipetash, Pipeta, Levë
Prodhuesi   Portugal   Në të gjithë botën
Produktet: Makineri për thithje në mjekësi, Kompresor ajri medicinal, Impiante per thithjen e gazrave anestetik, Gaze mjekësore, Analizues gazi
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Makineri për thithje në mjekësi, Sisteme telemjekësore, Barrela transortuese për të sëmurët, Sisteme monitorimi për pacientë, Mjete për operacione
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim