Teknologji sipërfaqesh Gjej prodhues online

64 Eksportues
61 Prodhues
3 Tregtar

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Teknologji sipërfaqesh (64)

Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Makina për mbështjellje, Thares me shirit transportues, Impiante lime, Sisteme të procesit të trajtimit të ujit, Tharëse e vazhdueshme, Gjyle çeliku
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Vibratore, Impiante lime, Pasta pë lustrim dhe lëmim, Sfera për gërryerje, Materiale gërryese për pastrim sipërfaqesh, Lëmim, Trajtimi sipërfaqësor
Prodhuesi   Zvicër   Në të gjithë botën
Produktet: Elektrokorund, Rruaza, Kabina shpërthimi, Kabina shpërthimi, Shpërthime me injektim, Materiale gërryese, Sisteme shpërthimi me presion
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Paisje specifike klientesh, Ingranazh special, Kompresorë me membranë, Trasmision me ingranazhe, Kambio makinerish bujqësore, Vegla super lëmimi
Prodhuesi   United States   Në të gjithë botën
Produktet: Kabina shpërthimi, Tuba rëre, Kabinet shpërthimi, Gryka rëre
Prodhuesi   Zvicër   Në të gjithë botën
Produktet: Makina për mbështjellje, Makineri me presion, Impiante per pastrim me presion, Mekanizma per presion site
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Teknologji sipërfaqesh, Tela argjendi, Tuba platini, Tuba ari, Element të përgjysmuar prej metali të çmuar, Pjesë modeli fine, Shufra ari
Prodhuesi   Austria   Në të gjithë botën
Produktet: Sisteme etiketimi, Makineri gdhendëse me lazer, Sisteme për shkrim me lazer, Stents, Sisteme etiketimi me lazer, Lazera në gjendje të ngurtë
Prodhuesi   United States   Në të gjithë botën
Produktet: Kabina sprucimi, Furra për tharjen e bojës, Impiante lyrës, Kabinë lyerjeje, Furra procesimi, Impiante për shtresat e pluhurit, Dhoma pastrimi
Prodhuesi   South Korea   Në të gjithë botën
Produktet: Film i plastifikuar, Makineri shtrimi me ultratinguj, Impiante veshje qeseje, Pajisje laminati rulon, Impiant për petëzim filmi, Pajisje plastifikimi
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim