Stearat kalciumi (1592-23-0) Gjej prodhues online

3 Stearat kalciumi
Eksportues
3 Stearat kalciumi
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Stearat kalciumi (1592-23-0) (3)

Prodhuesi   Netherlands   Në të gjithë botën
Produktet: Stearat kalciumi (1592-23-0), Glicerinë (56-81-5), Dylle leshi, Acide stearik (57-11-4), Terpentina (8006-64-2), Vajra të bardhë, Elementë kimikë
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Stearat kalciumi (1592-23-0), Klorur natriumi (7647-14-5), Fumarat hekuri (141-01-5), Sulfat hekuri (7720-78-7), Oksid hekuri
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Stearat kalciumi (1592-23-0), Nitrit bori (10043-11-5), Tungsten sulfide, Thiazolyl blue, Tela argjendi, Lutetium(III) iodide (13813-45-1)
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim