Bismut Gjej prodhues online

2 Eksportues
1 Prodhues
1 Tregtar

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Bismut (2)

Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Bismut, Nitrit bori, Tungsten sulfide, Thiazolyl blue, Tela argjendi, Lutetium(III) iodide, Cadmium Rods, Octadec-1-ene, o-Dianisidine
Furnizuesi   Zvicër   Në të gjithë botën
Produktet: Nitrit bori, Oksid hekuri, Njësi rrotullimi, Diokside siliciumi, Magnete kobalti samariumi, Magnet AlNiCo, Magnet bori-hekuri-neodymi
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim