Turjela Gjej prodhues online

5 Turjela
Eksportues
5 Turjela
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Turjela (5)

Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Turjela, Ndërtimi i veglës së punës, Shufra shpimi, Pllaka prerëse me rrotullim, Freza për metale të forta, Turjelë, Freza plan, Freza filetimi
Prodhuesi   Austria   Në të gjithë botën
Produktet: Turjela, Punto druri, Trapan betoni, Koka trapani, Punto xhami, Turjelë, Punto e gjate, Punto druri spirale, Makineri prerëse, Shpues spiral
Prodhuesi   Austria   Në të gjithë botën
Produktet: Turjela, Freza cilindrike ballore, Shpues me nivele, Punto shpuese, Freza për metale të forta, Vegla pune për ngulitje, Freze, Prerës profili
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Turjela, Ingranazhe mulliri me celik spezial, Ngjitës, Shpues me nivele, Pjesët e llakosura CNC, Disk sharre prej metali të temperuar
Prodhuesi   Germany   Afrika Evropa
Produktet: Turjela, Freza cilindrike ballore, Shpues me nivele, Pllaka prerëse me rrotullim, Freza për metale të forta, Vegla pune për ngulitje, Prerës profili
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim