Aksesorë për rreze-X Gjej prodhues online

6 Aksesorë për rreze-X
Eksportues
6 Aksesorë për rreze-X
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Aksesorë për rreze-X (6)

Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Detektorë për rreze-X, Sisteme robotike, Skanera CT, Tomografi kompjuterike industriale, Sisteme kontrolli me rreze X, Kontroll me rreze X
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Instrumente matës mjekësorë, Ekografi me ngjyra, Sisteme monitorimi për pacientë, Kamera me rreze X, Artikuj njëpërdorimsh mjekësor
Prodhuesi   Japan   Në të gjithë botën
Produktet: Spektrometër i absorbimit të atomeve, Spektrofotometer, Aparate kromatografie, Peshore me precizion, Pajisje mjekësore, Analizues lagështie
Prodhuesi   Japan   Në të gjithë botën
Produktet: Qarqe te ingegruara, Aparatë matës UV, Kamera me rreze X, Detektorë për rreze-X, Kamera industriale, Detektorë infra të kuq, Kamera UV, Oziloskop
Prodhuesi   United States   Në të gjithë botën
Produktet: Impiant për testimin e tubave, Testimi joshkatërrues i materialeve, Aparatë matës për trashësinë e mureve, Matës bymehje
Prodhuesi   Netherlands   Në të gjithë botën
Produktet: Pajisje për zyra, Sisteme për ruajtjen e CD-ve, Sisteme arkivimi, Regjistra kartoni, Dosje regjistrimi me zhvendosje, Dosje ofertash
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim