Philips Medizin Systeme GmbH

Produktet dhe shërbimet e Philips Medizin Systeme GmbH (39)

Pajisje me rreze X
Artikuj njëpërdorimsh mjekësor
Pajisje mjekësore
Ndriçues me rreze X
Pajisje EKG
Filma me rreze X
Stetoskopë
Elektroda EKG
Aparat tensioni
Defibrilatorë
Pajisje elektro-terapie
Sisteme monitorimi për pacientë

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Röntgenstrasse 24
22335
Hamburg
Germany
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Themelimi
1891
Punonjës
30000