Tela të hollë Gjej prodhues online

3 Tela të hollë
Eksportues
3 Tela të hollë
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Tela të hollë (3)

Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Kabllo mikrofoni, Kabllo hibrid, Tubacione timoni, Kabëll videoje, Kabllo dhe linja, Litare teli te holle, Kabllo për energji diellore
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Tela të hollë, Nitrit bori (10043-11-5), Tungsten sulfide, Thiazolyl blue, Tela argjendi, Lutetium(III) iodide (13813-45-1), Cadmium Rods
Prodhuesi   Czech Republic   Në të gjithë botën
Produktet: Kavo ashensori, Pjesë për stampimin e pjesëve të harkuara, Filtra metalike, Lidhëse telash, Litare teli te holle, Rrjeta peshkimi, Filtra pluhuri
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim