Pajisje elektro-terapie Gjej prodhues online

2 Pajisje elektro-terapie
Eksportues
2 Pajisje elektro-terapie
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Pajisje elektro-terapie (2)

Prodhuesi   United Kingdom   Në të gjithë botën
Produktet: Pajisje elektro-terapie, Pajisje mjekësore, Katetere zemre, Aparat tensioni, Stimulues kardiakë
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Pajisje elektro-terapie, Instrumente matës mjekësorë, Ekografi me ngjyra, Sisteme monitorimi për pacientë, Kamera me rreze X
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim