Shina kavosh Gjej prodhues online

2 Shina kavosh
Eksportues
2 Shina kavosh
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Shina kavosh (2)

Prodhuesi   Italy   Në të gjithë botën
Produktet: Shina kavosh, Sistemet e transportit të pasagjerëve, Makineri bore, Makinat borëpastruese, Menaxhimi i materialeve, Ashensorë me karrige, Borë
Prodhuesi   Zvicër   Në të gjithë botën
Produktet: Shina kavosh, Ventila fllanxhe, Teleferikë me një kavo, Valvul membrane, Përshtatës uji, Makinat speciale për bujqësi dhe pylltari, Kundërvalvula
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim