Leitner SpA

Produktet dhe shërbimet e Leitner SpA (13)

Automjete speciale
Menaxhimi i materialeve
Automjete
Ventilatorë bore
Makinat borëpastruese
Ashensorë ngarkimi
Borë
Ashensorë skish
Makineri bore
Sistemet e transportit të pasagjerëve
Shina kavosh
Shina kavosh

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Via Brennero 34
39049
Vipiteno
Italy
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Themelimi
1888