Pajisje diagnostikuese me ultratinguj Gjej prodhues online

2 Pajisje diagnostikuese me ultratinguj
Eksportues
2 Pajisje diagnostikuese me ultratinguj
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Pajisje diagnostikuese me ultratinguj (2)

Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Pajisje diagnostikuese me ultratinguj, Instrumente matës mjekësorë, Ekografi me ngjyra, Sisteme monitorimi për pacientë, Kamera me rreze X
Prodhuesi   Japan   Në të gjithë botën
Produktet: Pajisje diagnostikuese me ultratinguj, Spektrometër i absorbimit të atomeve, Spektrofotometer, Aparate kromatografie, Peshore me precizion
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim