Skanera CT Gjej prodhues online

4 Skanera CT
Eksportues
4 Skanera CT
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Skanera CT (4)

Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Skanera CT, Detektorë për rreze-X, Sisteme robotike, Tomografi kompjuterike industriale, Sisteme kontrolli me rreze X, Kontroll me rreze X
Prodhuesi   Germany   Evropa
Produktet: Skanera CT, Spektroskopë, Spektrografë, Analizues me lazer, Pajisje termografike, Buton temperature, Polarizues, Shtresë rrotulluese, Magnetometër
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Skanera CT, Instrumente matës mjekësorë, Ekografi me ngjyra, Sisteme monitorimi për pacientë, Kamera me rreze X, Artikuj njëpërdorimsh mjekësor
Prodhuesi   Japan   Në të gjithë botën
Produktet: Skanera CT, Spektrometër i absorbimit të atomeve, Spektrofotometer, Aparate kromatografie, Peshore me precizion, Pajisje mjekësore
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim