Perpunin materiali plastik Gjej prodhues online

2 Perpunin materiali plastik
Eksportues
2 Perpunin materiali plastik
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Perpunin materiali plastik (2)

Prodhuesi   Germany   Afrika Evropa
Produktet: Perpunin materiali plastik, Artikuj plastikë të përftuar me fryrje, Pjesë plastike teknike, Doreza plastike, Prototipe, Pjesë injeksioni plastike
Prodhuesi   Germany   Afrika Evropa
Produktet: Perpunin materiali plastik, Mbajtëse distance, Pjesë plastike teknike, Pjese plastike te punuara ne torno, Pjesë plastike, Shufra PTFE
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim