Ngrohje, ventilim dhe kondicionim ajri (HVAC) Gjej prodhues online

62 Ngrohje, ventilim dhe kondicionim ajri (HVAC)
Eksportues
62 Ngrohje, ventilim dhe kondicionim ajri (HVAC)
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Ngrohje, ventilim dhe kondicionim ajri (HVAC) (62)

Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Tuba ventilimi, Përhapje ventilimi, Ventilatorët e kapakut, Ventilator çatie, Ventilatorë muri, Ventilator gyp, Ventilatorë radialë
Prodhuesi   Germany   Evropa
Produktet: Rregullator i temperatures ne terrenit, Tuba ventilimi, Përhapje ventilimi, Ventilues ajri, Lages ajri, Ventilatore, Ventilatore per tavane
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Shkëmbyes nxehtësie për gazet e jashtëqitjes, Impiante ngrohjeje, Stacione për bllokim nxehtësie, Makineri për përpunimin e mbetjeve
Prodhuesi   Germany   Azia Evropa
Produktet: Furra dhomë, Furra kalitjeje, High Temperature Furnaces, Qarkullim ajri, Furra për tharjen e bojës, Ngrohje për kutitë e çelësave, Furra elektrike
Prodhuesi   Germany   Azia Amerika e Veriut Amerika e Jugut Evropa
Produktet: Ngrohësa për hapësira të mëdha, Ngrohësa me ajër të ngrohtë, Sisteme tip tunel për shkrirjen, Sisteme tharjeje me ajër të ngrohtë
Prodhuesi   Germany   Evropa
Produktet: Shndërrues rryme, Ftohës kompjuteri, Rregullator i numrit të rrotullimeve, Ajrosës elektronik, Rrjetë mbrojtëse EMC, Tapete termale, Ftohës CPU-je
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Dyshek me ngrohje, Pajisje ngrohëse elektrike, Fasha nxehjeje, Kabllo nxehtësie, Buton temperature, Tavane me ngrohje, Nxehje industriale
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Ngrohje, ventilim dhe kondicionim ajri (HVAC), Kondicionerë, Ftohes ajri, Ndryshues ngrohtësie për paret, Ndërrues i nxehtësisë, Avullues
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Ngrohje, ventilim dhe kondicionim ajri (HVAC), Aspiratorë thithës, Impiante për thithje qendrore, Ventilatorë me presion të lartë
Prodhuesi   Denmark   Në të gjithë botën
Produktet: Oxhak, Soba me dru peletë, Sete oxhaku, Vazo lulesh, Smaltime, Sobë me oxhak
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim