Howden Group Ltd

Produktet dhe shërbimet e Howden Group Ltd (19)

Ventilatorë radialë
Ventilatorë aksialë
Ventilatorë industrial
Ndërrues i nxehtësisë
Kompresorë industrialë
Ventilatorë industrialë
Kompresor me vida
Kompresorë me membranë
Ventilatorë me presion të lartë
Ventilatorë me ajër të nxehtë
Ventilatorë me performancë të lartë
Ajërfryrës rrotullues

Lajmet

Nuk ka lajme në dispozicion. Ju lutemi kontaktoni kompaninë.
Adresa
Old Govan Road
PA4 8XJ
Renfrewshire
United Kingdom
Lloji i biznesit
Prodhuesi
Rajonet e eksportit
Në të gjithë botën
Certifikatat
ISO 9001:2000
Themelimi
1831
Punonjës
3200