Disk sharre prej metali Gjej prodhues online

3 Disk sharre prej metali
Eksportues
3 Disk sharre prej metali
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Disk sharre prej metali (3)

Prodhuesi   Netherlands   Në të gjithë botën
Produktet: Disk sharre prej metali, Shpues me nivele, Punto shpuese, Rripa metalikë, Punto shpimi, Trapan magnetik, Makineri shpuese aksiale, Shpues spiral
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Disk sharre prej metali, Ingranazhe mulliri me celik spezial, Ngjitës, Shpues me nivele, Pjesët e llakosura CNC, Disk sharre prej metali të temperuar
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Disk sharre prej metali, Freza cilindrike ballore, Shpues me nivele, Pllaka prerëse me rrotullim, Koka trapani, Freza për metale të forta
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim