Punto shpimi Gjej prodhues online

5 Punto shpimi
Eksportues
5 Punto shpimi
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Punto shpimi (5)

Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Punto shpimi, Punto druri, Trapan toke, Këmbaleca për turriela, Shpues me nivele, Freza druri, Punto kunjash, Vegla pune për ngulitje
Prodhuesi   Netherlands   Në të gjithë botën
Produktet: Punto shpimi, Shpues me nivele, Punto shpuese, Rripa metalikë, Trapan magnetik, Makineri shpuese aksiale, Shpues spiral, Disk sharre prej metali
Prodhuesi   Austria   Në të gjithë botën
Produktet: Punto shpimi, Freza cilindrike ballore, Shpues me nivele, Punto shpuese, Freza për metale të forta, Vegla pune për ngulitje, Freze, Prerës profili
Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Punto shpimi, Ingranazhe mulliri me celik spezial, Ngjitës, Shpues me nivele, Pjesët e llakosura CNC, Disk sharre prej metali të temperuar
Prodhuesi   Germany   Afrika Evropa
Produktet: Punto shpimi, Freza cilindrike ballore, Shpues me nivele, Pllaka prerëse me rrotullim, Freza për metale të forta, Vegla pune për ngulitje
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim