Pajisjet angiografike Gjej prodhues online

2 Pajisjet angiografike
Eksportues
2 Pajisjet angiografike
Prodhues

Prodhuesit, furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve në zonën Pajisjet angiografike (2)

Prodhuesi   Germany   Në të gjithë botën
Produktet: Pajisjet angiografike, Instrumente matës mjekësorë, Ekografi me ngjyra, Sisteme monitorimi për pacientë, Kamera me rreze X
Prodhuesi   Japan   Në të gjithë botën
Produktet: Pajisjet angiografike, Spektrometër i absorbimit të atomeve, Spektrofotometer, Aparate kromatografie, Peshore me precizion, Pajisje mjekësore
Dërgimi nga
 
Dërgimi në
 
Lloji i biznesit
 
Certifikim